Normális, ha tegnap tömték be az egyik fogamat, és nem fáj meg semmi, csak akkor, ha valami keményebbre ráharapok, vagy ha a nyelvemmel belenyomik?
21: 10 es vagyok.
Hát ma voltam betömte egy másik fogam és mondtam neki h az egy héttel ezelőtt betömött fáj ha ráharapok. azt mondta ez nagy lyuknál előfordul. de majd elmúlik.. jó .. hazaértem.
rágtam azon az oldalon.. a másikon nem lehet most ott tömték. bevettem eddig két algopirint és fél órája sírok annyira fáj. ezt is itt írom bőgve én nem bírom:'((
megvigasztallak:) az én fogammal egyanez van, és napról napra azért jobb. Volt fél éva 2 másik fent, akkor azok is ilyen érzékenyek volta, azt hittem, az orvos elszírta. Aztán eszembe jutott egyszercsak, hogy jééé elmúltxD
amúgy meg üdv a klubban:S ma voltam a rosszabbal, amit gyökkezelni fognak orvosnál. Kicsit hisztisnek tartott, de nem érdekelxD már nagyon régen fájt, éjszaka nem is aludtam tőle. (Ennek viszont az lett az előnye, hogy majdnem kész az érvelésem magyarból:D)
Most viszont ki van nyitva, igaz, hogy vigyáznom kell rá nagyon, de sokkal jobb, hogy kicsit szabadon van az az exgyulladt rész:) De én is egy hete fájdalomcsillapítón élek, de még élek:) kitartás!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!