Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogorvos akihez körzetileg...

Fogorvos akihez körzetileg tartozom határozatlan ideig nem rendel helyettesítése majd csak jövőhónap végén lessz addig hová vagy kihez lehet fordulni ?

Figyelt kérdés
Tudom hihetetlennek tűnik de így van nincs körzetis orvos még egy hónapig drága magánfogászatra nincs pénz a környező településen lévő körzetis orvosok is fizetősen látnak csak el valaki fogorvos ha van itt tudna segíteni ilyen helyzetben kinek kéne ellátnia vagy kit kérhetnék meg a legközelebbi település orvosat? Fogasz ugyelet van hetvegente a szomszed telepulesen oda tartozunk de ott tomes fogmegtarto kezeles stb nincs meg ha surseggi elatas kell es hetkoznap ...akkor varhatunk hetvegeig 😖
ma 19:44
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
Remélem nem vagy fideszes...
ma 19:55
 2/6 anonim ***** válasza:
29%
Megsértődtek a vesszők és egyéb írásjelek?
ma 19:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha nem sürgős az eset, akkor úgyse adnának hamarabb időpontot. Olyankor vagy kivárod, vagy elmész magánhoz. Ha meg sürgős, akkor mehetsz ügyeletre.
ma 20:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fideszes elso valaszolo 😂 masodik igen nagyon haragszanak a vesszok irasjelek jah gyorsan gepeltem remelem tul eled azert🤣☠️🥱 valaki ide ir hogy hatha valaki hasznosat tud irni erre jonnek a kotekedo rosszindulato kommentelok akik a kakan is a csomot keresik azert is igy irok szerintem ertheto volt a kerdesem irasjel nelkul meg vesszo nelkul is
ma 20:18
 5/6 anonim ***** válasza:

#4 Ha valaki kiír egy kérdést a kritikát is el kell fogadni.

Ha nincs TB alapú orvos akkor sajnos igen fizetni kell érte,vagy várni kell.

2 fogamat húzattam+egy panoráma röntgen készült 61.000 ft

Ebbe az országba ha épp nincs orvos,akkor fizetni kell

Ha nincs pénz semmi nincs.

ma 20:24
 6/6 anonim ***** válasza:
73%

"Tudom hihetetlennek tűnik"

Mi a hihetetlen? A MOK évek óta ezt szajkózza lassan unásig, hogy ürülnek ki a körzetek, hogy nem megy a kutya sem az előző helyére, hogy lassan milliós honfitársunknak egyáltalán nincs hova mennie, de a maradék sem mind dőlhet hátra, mert egy csomó embernek csak papírok van ellátója, a valóságban csak tartós helyettesítés címszó alatt praxisbárók küldenek ki sürgősségi ellátást végezni kezdő orvosokokat, azt sem annyi órában, amennyiben kéne. Ez valakinek új? Több éves, ha csak nem évtizedes probléma.

Mit tudsz tenni? Hát, első körben írj az önkormányzatnak, illetve az OKFŐnek is. Előbbi volt pár évvel ezelőttig az alapellátásért a felelős, most már asszem az OKFŐt kell ezzel nyaggatni, de nem árt, ha mindkettőt felkeresed. Azt felejtsd el, hogy te bárhova kapsz jövő hétre tb alapon tömésre időpontot. A legtöbb, amit el tudsz érni (nem lenne gond, ha többed magaddal tennél panasz!), hogy legalább sürgős alapon kapjatok a lakhelyetekhez közel ellátást és kezdjenek intézni valakit. Így év közben nem nagyon fognak senkit sem találni, a frissen végzettek júliusban diplomáznak, a körzetezés meg már senkinek nem vonzó pálya. Tudok olyan Dél-Pest megyei kisvárosban, ahol egymás után 4 fogorvos állt (illetve áll - jelenleg is zajlik) fel, 1 darab helyettest találtak, az is 12 órában 30 helyett és az is még az év végéig jó esetben.

ma 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!