Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Normális, ha tegnap tömték be...

Normális, ha tegnap tömték be az egyik fogamat, és nem fáj meg semmi, csak akkor, ha valami keményebbre ráharapok, vagy ha a nyelvemmel belenyomik?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 21:25
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
ja, amúgy nem kis lyuk volt, hanem majdnem túl nagy. épp hogy nem ért ideget, nagyon befúrt.
2010. ápr. 23. 21:28
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha így marad, napok múlva is az nem jó jel, azt jelentheti, hogy ki kellett volna gyökérkezelni tömés előtt
2010. ápr. 23. 21:34
 3/12 anonim ***** válasza:
nem normális, vissza a dokihoz
2010. ápr. 23. 21:36
 4/12 A kérdező kommentje:

ha még erre vagy:) van egy másik is, azt már 4 napja csinálta, de azzal tuti nagyobb a gond, mert az folyamatosan fáj(kicsit) és van a mikor úgy belobban, hogy sírni tudnék. Ezt is betömte már.

Mi van akkor ha betömik, mielőtt gyökérkezelték volna?

am mielőtt még szólnál, hétfőn megyek vissza. vagyis egy másikhoz a semmelweis fogászatra, mert már elegem van:S

2010. ápr. 23. 21:38
 5/12 anonim ***** válasza:

Mi van akkor ha betömik, mielőtt gyökérkezelték volna?

Ha nem sikerült 100% osan fertőtleníteni a lyukat, a fertőzés, bacilusok lefele haladnak a gyökércsatornában, és fájdalmat, gyulladást okozhatnak

2010. ápr. 23. 22:06
 6/12 A kérdező kommentje:

oké, most már tényleg nagyon félekxD:'((

ráadásul rossz úmen, hogy amikor érzételenítették múltkor a szám, hogy ne fájjon, az az egy fogam(a nagyon gyulladt) nem érzéstelenedett el pedig azt fúrták.

Biztató a jövőre nézve, pláne hogy vagy gyökkezelik, vagy kihúzzák:S hát, asszem megírom a végrendeletemxD

2010. ápr. 24. 11:33
 7/12 anonim ***** válasza:
Valószínűleg túl közel van a tömés az idegekhez. Ez esetben mehetsz gyökérkezelésre. Rám is ez vár, sajn os, csak halogatom. Magától nincs fájdalom, csak ha ráharapok.
2010. ápr. 24. 15:07
 8/12 anonim ***** válasza:

Gyulladt volt a fogad, amelyiket tömték?? Hát azt alapból gyökérkezelni kellett volna!!!

Tényleg keress egy normális fogorvost, gyulladt fogra először gyógyszert adnak, hogy csillapodjona gyulladás, aztán fognak hozzá pár nap múlva..normális helyeken

2010. ápr. 24. 15:52
 9/12 anonim válasza:

Hallod. nekem hétfőn tömték . nem fájt meg semmi..

de kicsit fura volt ha ráharaptam.. nem kajával csak úgy. mintha nem lenne benne teljesen a tömés.. kíméltem nem rágtam azon az oldalon..

most szombat van pihentettem eddig ma rágtam vele nem sokat de egy ebédelés meg egy vacsora. és most annyira fáj h beleszédülök:'( hétfőn mek vissza. én nem is tudom szóljak e neki.. agy majd elmúlik?:S nem volt gyökérkezelés . azt mondta ez nagyon nagy lyuk volt .. de csak betömte ..:S

2010. ápr. 24. 21:10
 10/12 A kérdező kommentje:
Szólj neki! Én hülye saját hibámból jöttem rá, hogy az ilyesmit nem lehet halogatni. Magammal szúrtam ki:S A legviccesebb pedig az, hogy 10e-ért töm, és most ott is hagytam nála egy rakás pénzt fölöslegesen:S
2010. ápr. 25. 14:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!