Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Te kihúzatnád az összes...

Te kihúzatnád az összes fogad, ha az egészséged függne ettől?

Figyelt kérdés
2016. aug. 30. 22:55
 1/5 A kérdező kommentje:
A fog rendkívül sok betegséget tud előidézni. Egy ismerősömnek kettős látás minden nyavalya volt. Ezért úgy döntött ,hogy az összes fogát kihúzatja ,58 éves. Fél év alatt húzták ki az összest. Azóta prótkója van. Az összes betegsége megszűnt. Az az érzésem , hogy nálam is egy korona alatti rossz fog okozhatta a szédülést. De ha a koronát leszedik,a pótlás nem olcsó.
2016. aug. 30. 22:55
 2/5 anonim ***** válasza:
kihúzatnám igen
2016. aug. 30. 23:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha az egészségem függne tőle, akkor egyértelmű.

Most vagyok 21, egy nagy fogászati procedúrán vagyok túl. A doki panaszkodott, hogy miért nem jöttem hamarabb a fogammal, és megtudta volna menteni. Én szimplán rávágtam, hogy nem számít, csak húzza kifele, ne fájjon. Most sem bánkódok, hiszen inkább ne legyen csak ne fájjon.

Persze tanultam belőle, így rendszeresen járok mostantól. Azonban ha bármelyik is fájna, inkább húzza ki.

2016. aug. 30. 23:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Nekem hirtelen jelentkezett szédülés. Gyógyszert szedek rá. De van egy felső híd ami alatt már gennyesedett be a fog .Augmentin duót szedtem rá.Egy jó fogat/állítólag alatta volt gyulladás/ kihúztak ,de mindig van probléma. Mikor abbahagytam a szedést, rá 3. napra forgott velem a szoba. Nyaki röntgen, majd gyógyszert kaptam.De nagyon érzem ,hogy a fog okozza.
2016. aug. 30. 23:02
 5/5 anonim ***** válasza:

A műgyökeres fog amin a korona van elég mű hatást idéz elő, nem válik eggyé az ínnyel tuti nem szánnám rá magam direkt erre a megoldásra. A saját fogtól nem kell biztosabb, inkább legyen sérülékeny de ellenőrzött, tömött minthogy idegen anyaggal a szádban rágj.

Én nem tudom elképzelni hogy bármi más tudná-e helyettesíteni az emberi fogat, hisz ezzel is érzékelsz.

2016. aug. 30. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!