Ha nem mostam nagyon gyakran a fogaimat fogszabalyzo kozben akkor levetelkor lyukas lesz?
És mit mondott a fogorvos amikor feltette?
[A bunkó válaszokat nem kéred? De kedves. A modorodról is meg van a véleményem, de amiatt sem vagy előkelő helyen, hogy itt hirdeted a higiénés hiányosságaidat]
Figyelj, le lehet engem is szólni, de én sokszor csak este mostam fogat, fogszabályzóval jobban odafigyeltem, meg többször mostam napi kétszer, de sokszor előfordult, hogy elmulasztottam. És nem is olyan alaposan mostam, mint ahogy elvárná az ember, de őszintén, ki mossa úgy? Nekem nem lettek utána lyukasak a fogaim, minden rendben volt velük levételkor. De tény, hogy nehezebben érsz el helyeket fogszabival, így ahhoz, hogy egy átlag fogmosást helyettesíts, kétszer addig is kell mosni.
De majd kiderül, lehet. Ez múlik az étrendeden is.
Ez főleg a te saját fogaidtól függ. Van akinek napi kétszeri alapos fogmosás mellett is kilyukad, van akinek meg fél év fogmosás nélküli állapotot is kibír.
Egyébként én is foxis vagyok, de el nem tudnám képzelni, hogy este koszos foxival feküdjek le. Sőt, legszívesebben állandóan mosnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!