Létezik olyan, hogy egyik fogról átmegy a másikra a fájdalom?
Figyelt kérdés
A bal első és második fogamról lenne szó felső fogsorban. Sajnos mindkettő tömött. Először az egyes kezdett fájni csakúgy, aztán a hideg-melegre lett nagyon érzékeny. Majd voltam vele fogorvosnál azt mondta, ha nem múlik el menjek vissza, mert gyökérkezelni kell. Erre tegnapról mára a kettes kezdett el fájni a lekisebb nyomásra is. Mellette pedig az egyes nem fáj. Hogyan lehetséges ez?2016. aug. 16. 10:59
1/4 anonim válasza:
Persze, hogy van ilyen. Átsugárzik a fájdalom.
Én legutóbb jártam így, hogy több, mint fél óráig tartott, mire rájöttünk, hogy egyáltalán melyik fogammal van a gond, mert össze-vissza sugárzott a fájdalom.
2/4 anonim válasza:
Van vándorló genny is, ami a nyelved alatti érhálózaton át vándorol a másik oldalra és végigfertőzi a fogágyat.
3/4 anonim válasza:
Persze. Éppen most jártam így, kb. egy órája értem haza a fogorvostól. A hétvégén elkezdett fájni a fogam, utána a mellette lévők is, szinte az egész fogsorom lüktetett. A fogorvos most konkrétan megnézte és látta, melyik a problémás. Az igazság az, hogy legelőször az fájt, onnan sugárzott át a többire.
Ki kellett idegelni, csütörtökön jön a folytatás.
4/4 anonim válasza:
Egyrészt a fájdalom át tud sugározni, nemhogy másik fogba, de még fülbe, szembe is. Másrészt gyulladás is át tud terjedni szomszédos fogágyra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!