Mit tegyek? Az ínyem nagyon fáj, és már alig tudok enni!
Figyelt kérdés
Januárban volt egy fogászati kisműtétem, a szájpadlásomból vettek le egy darabot, és beültették a felhúzódott jobb felső fogsorom ínyére. Ennek a varratai kiszedhetőek voltak. Majd májusban a másik oldalt ugyanígy megcsinálták, amelynek a varratai felszívódóak voltak. Mindkét műtétem után a gyulladás elkerülésére egy-egy levél antibiotikumot kellet beszednem. A második műtét után, azaz május óta a bal oldali műtét helye folyamatosan begyullad. Erre először egy újabb levél antibiotikumot írtak fel, de ez sem segített, mert a beszedése után újra begyulladt. Ezután Gengigelt és solumium dental ajánlottak, de ezek sem segítettek valami sokat. A saját magam ötletére elkezdtem használni az Aperisan nevű kenőcsöt, amely többet segített, de nagyon szárít. Allergiás vagyok a krómra, nikkelre illetve a nátrium-lauryl-sulfatra, ezért először a fogorvosom elküldött allergológiára, ahonnan visszaküldtek a fogászaton és a parodontológiára. Ott sem tudják még mi a bajom. Ezért kérdezlek Titeket, hogy mit tegyek a gyulladás csökkentése érdekében? Elnézést a kisregényért, köszönöm aki végigolvasta, csak már kicsit tele van a hócipőm azzal, hogy 3 hónapja nem gyógyulok. Köszönöm a figyelmet! <32016. aug. 13. 22:23
1/2 anonim válasza:
Ha még azota is aktuàlis a probléma: orvosi zsàlya forràzatàval oblogess. Nem fozet, csak forràzat. Persze elviselheto homérsékleten.
2/2 anonim válasza:
Nekem a gyógyszertáros a Chlorhexamed szájvizet ajánlotta, én meg neked. Nagyon jó, hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!