Ez tényleg lehozza a fogkövet? Fogfehérítés?
Figyelt kérdés
Szódabikarbóna, hidrogén-peroxid, só, víz, fertőtlenítő szájvíz keverékével fogat mosni? Ha igen akkor nagyjából hány alkalom után látszódik meg a különbség? Káros ez a fogamra és a fogzománcra? Mint például a citrom leves szódabikarbónás megoldás, ami úgy tudom eléggé ártalmas a zománcnak. Esetleg van aki tud jobb módszert, de nem egy drága fogfehérítés az orvosnál?2016. aug. 12. 17:22
1/5 anonim válasza:
Szódabikarbóna sérti a zománcot, hidrogén-peroxid no comment, só-víz kombinációt én csak hányingerre használtam, szájvíz/corsodil/listerine minden, csak nem fehérítő :) ad neki egy kis fehéres színt, de nem feltűnő, mivel pont, hogy plakkot képez, az első éves után leválik..
2/5 anonim válasza:
IGen gyorsan el fog tünni ettöl az összes fogad!
3/5 anonim válasza:
Dentomin vagy egyéb zeolitos fogpor, fogkrém. De a szódabikarbóna is fehérít valamennyire. Ha egyszer-egyszer használod, nem lesz baja a fogadnak. (Zeolitot sem szabad túl gyakran.)
4/5 anonim válasza:
Szépen tönkretennéd a fogad. Körzeti fogorvosnál, vagy szájhigiénián ingyen leszedik a fogköved és szépen lepolírozzák a fogad.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
2016. aug. 13. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!