Mit tegyek a sárgás fogak ellen?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet hogy minden nap 2× mosok fogat, hagyományos fogkefével. Nem iszom kávét, teákat, kólát... Anyukámnak, nővéremnek is fehér fogai vannak, tehát nem biztos hogy azért nem fehérebbek mert ezt örököltem...na mindegy. Tudnátok valami házi tippet, praktikát ajánlani a fehérebb fogakért? Esetleg leírnátok a saját tapasztalaitokat is?:) Előre is köszönöm a hasznos válaszokat!:)2016. aug. 3. 11:24
1/7 anonim válasza:
Moss ebed utan is, szodabikarbonas vizzel oblogess, jobb minosegu fogkefe, fogkrem, alaposabban moss fogat, menj el fogaszatra, hatha valami nagyobb dolog miatt
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket!:) A szódabikarbónás öblögetést minden nap szabad csinálni? Illetve sokat számít ha elektromos fogkefével mosok fogat?
2016. aug. 3. 14:47
3/7 anonim válasza:
Énis épp ezzel a problémával küzködtem.El is határoztam,hogy veszek egy jó minőségü elektromos fogkefét(ORAL-B).Egy jó fogkrémet(Colgate Max White 3D) és uccú neki.Már nekem kezd alakulni elég szépen!
4/7 A kérdező kommentje:
Tényleg használt? És mennyibe kerül a fogkefe+fogkrém?:)
2016. aug. 4. 13:29
5/7 anonim válasza:
Nehogy szódabikarbonával moss fogat!És ha veszel is fogfehéritős fogkrémet negondold,hogy egy-két fogmosás után hófehérek lesznek a fogaid,legalább egy tubus használata után lessz eredmény!
6/7 anonim válasza:
Lehet kapni fogfehérítős fogkefét azon polír van, kb 600 FT, és bármilyen whitening-es (fogfehérítős) fogkrémet. A fogkrém is 600-700 FT között van. Ezekkel moss hosszútávon fogat, s meglátod fehérebb lesz.
7/7 anonim válasza:
Sensodyne whitening fogkrém + Oral B elektromos fogkefe együtt csodákat tesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!