Mi vérezhet néha a számban fogmosás közben? (nem az ínyem)
A jobb oldali nyálkahártyámon szerintem van valami..ott a felső íny magasságában.Mikor azon a részen mosom a fogamat a fogkefével,akkor ott valami csíp és miközben a fogkefe sörtéje hozzáér,kivérzik. Valami ott ilyenkor vérzik.De ha folytatom a fogmosást a másik oldalon,akkor már nem vérzik, meg semmi.
Öblítéskor sincs már semmi.
Akkor vérzik,ha a fogkefével ott vagyok.
Napközben nem szoktam érezni,csak most egy kicsit.
Kb pár hete kezdődött..azóta elmúlt,és kb 2 hétig jó volt,nem vérzett.
Most megint vérzett valami miatt.
Mi lehet ez ??
24/L
Nagy a köd, nem látom. A hhagyományos fogmosás helyett csináld ayurvédás szerint. A szájüreged pedig így ertőtlenítsd:
A szájüreg detoxikálása közönséges, olcsó száraz VÖRÖS borral: egy korty bort veszünk a szánkba, ami aztán lassacskán forgatjuk a fogaink között, úgy hogy a hátsó fogakhoz is eljusson. Eleinte olyan csípős, marós érzés lesz, de ne adjuk fel, csak mozgassuk tovább. Érezni fogjuk, hogy váladékot fog vinni magával, folytassuk. addig, amíg a csípős-marós érzés meg nem szünik. Akkor már tudjuk, hogy a bor elvégezte a feladatát. Most már a zagyvalékot kiköpjük (le ne nyeljük). Az egész művelet csak pár percet vesz igénybbe, de hatásos.
Utána néhányszor öblítsük a szánkat. Ezzel a módszerrel sok problémát előzünk meg.
24 éves lány? LOL..
Miért nem mész el fogorvoshoz? Ő elmondja mi a baj és megbeszélitek, hogyan kezelhető a dolog.
24 éves, nő ? LOL...
már elmúlt..na ezért nem rohanok 2 nap után sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!