Szerintetek melyik a legjobb fogkrém? Ti milyet használtok?
Figyelt kérdés
Én most Himalaya Herbals gyógynövényes fogkrémet használok, előtte sokáig Elmex Erosion Protectiont használtam.
Ti milyet használtok / melyik a kedvencetek?
2016. júl. 18. 17:04
2/7 anonim válasza:
Mi már sokfélét használtunk, de a fogorvos szerint Elmexet érdemes, mert az építi vissza legjobban a fogzománcot. Persze ha ínyvérzése van valakinek akkor paradontax míg el nem múlik, vagy ha érzékeny akkor sensodyne.
3/7 anonim válasza:
Tök mindegy
A lényegi összetevők ugyanazok mindben.
A lényeg hogy használd:)
4/7 anonim válasza:
Mi a lavyl 32-t használjuk, mert az minden foggal és szájjal kapcsolatos problémára jó.
5/7 anonim válasza:
Főleg elmexet használok, de sokszor váltogatok és kipróbálok új fajtákat is (sensodyne, zendium, blendamed...). Amit nagyon kerülök az a signal meg az aquafresh - ezek semmire se jók.
6/7 anonim válasza:
Én Himalaya Herbals Sparkly white fogkrémet használok. Egy nagyon kicsit tényleg kifehérítette a fogaimat, és nagyon jól habzik. Sokak szerint rettenetes az íze, de szerintem nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!