Gyulladt fogat, amin nincs lyuk kihuz a fogorvos?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 17. 20:47
2/5 anonim válasza:
Nem húzza ki és nem is biztos, hogy gyökérkezeli. Amíg be van gyulladva nem csinálhat vele semmit! Valószínűleg kapsz gyulladáscsökkentőt, és amikor elmúlt vissza kell menned és eldönti mi lesz.
3/5 anonim válasza:
gyökérkezeli, nekem is be volt gyulladva de meg lett mütve felvágták az inyem és levágták a gyökércsucsot összevarták és kész..ez volt 2éve és kb2hete ujra éreztem h feszit és jött is a genny belöle:S kaptam rá antibiotikumot és rendbejött.
4/5 anonim válasza:
ha nem lehet vagy nem érdemes gyökérkezelni kihúzza
5/5 anonim válasza:
Minél tovább halogatod, hogy elmész vele, annál sanszosabb hogy húzás lesz. Lehet egy gyökérkezeléssel megúszod...
Anyum fogorvos, ha gondolod dobj egy mailt ide: bogarasjoe@gmail.com, átküldöm a számát, Budafokon praktizál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!