Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Gyulladt fogat, amin nincs...

Gyulladt fogat, amin nincs lyuk kihuz a fogorvos?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 17. 20:47
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem gyökérkezeli
2010. ápr. 17. 20:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem húzza ki és nem is biztos, hogy gyökérkezeli. Amíg be van gyulladva nem csinálhat vele semmit! Valószínűleg kapsz gyulladáscsökkentőt, és amikor elmúlt vissza kell menned és eldönti mi lesz.
2010. ápr. 17. 21:17
 3/5 anonim ***** válasza:
gyökérkezeli, nekem is be volt gyulladva de meg lett mütve felvágták az inyem és levágták a gyökércsucsot összevarták és kész..ez volt 2éve és kb2hete ujra éreztem h feszit és jött is a genny belöle:S kaptam rá antibiotikumot és rendbejött.
2010. ápr. 18. 18:46
 4/5 anonim ***** válasza:
ha nem lehet vagy nem érdemes gyökérkezelni kihúzza
2010. ápr. 18. 21:04
 5/5 anonim válasza:

Minél tovább halogatod, hogy elmész vele, annál sanszosabb hogy húzás lesz. Lehet egy gyökérkezeléssel megúszod...

Anyum fogorvos, ha gondolod dobj egy mailt ide: bogarasjoe@gmail.com, átküldöm a számát, Budafokon praktizál!

2010. ápr. 26. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!