Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 14 vagyok, sajnos elég rossz...

14 vagyok, sajnos elég rossz fogakat örököltem. Már több fogam tömve van, és most látom, hogy egy hátsó fogamon több pici lyuk van. MIt tud ezzel csinálni a fogorvos?

Figyelt kérdés
mindegyiket egyenként betömi?
2009. jan. 19. 15:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát, igen egyenként kifúrja, aztán betömi. de ne félj, apró lyukaknál egyáltalán nem fájdalmas a tömés, és villámgyorsan megvan, a mélyebb szuvasodással ellentétben. nagyon helyes, hogy ellenőrzöd magadnak.

fogorvossal is fél évente ellenőriztesd, hiszen hajlamos vagy a szuvasodásra.

2009. jan. 19. 15:31
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ. Akkor ezek szerint hamarosan meglátogatom a fogorvosom... :S
2009. jan. 19. 21:38
 3/3 anonim ***** válasza:
igen, ezeket ajanlatos most betometni, amig meg kicsik. Nalam uez van, en 22 eves vagyok, de mar majdnem minden fogam tomve van, 14 evesen en mar koronat kaptam.
2009. jan. 20. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!