Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Van egy kis lyuk a fogamon,...

Van egy kis lyuk a fogamon, de a fogorvos nem akarja betömni. Miért?

Figyelt kérdés
Elmentem, és mondtam neki hogy tömje be, mert azért látszik az, hogy lyukas. Erre azt mondta, hogy felesleges... Lehetséges ez? Mert nem szeretném, ha később miatta elkezdene fájni vagy valami.
2009. júl. 30. 10:32
 1/5 anonim ***** válasza:
35%
mondd meg neki h nem felesleges nem viccből fizeted a tb-t...
2009. júl. 30. 10:33
 2/5 anonim ***** válasza:
85%
Ilyen már nekem is volt. A tömés során csak jobban kitágítja a lyukat. Akkor szokták betömni, ha már elég nagy a lyuk.
2009. júl. 30. 10:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Leheteséges. Mivel még nagyon pici a lyuk, csomó ép részt kellene eltávolítani a fogadból a korrekt töméshez. Ez sokszor töbet árt, mint használ. Ha megfelelően ápolod, odafigyelsz rá, akkor nem fog tovább szuvasodni. Félévente menj dokihoz, így ha esetleg nagyobb lenne, tovább szuvasodni, akkor látni fogja, és tudja, hogy mikor kell betömni. :)
2009. júl. 30. 10:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Akkor jó, megnyugodtam, köszi Nektek :)
2009. júl. 30. 11:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is van elvileg egy kezdődő szuvasodás az egyik fogamon, most tavasz végén mondta a doki, amikor legutóbb voltam. nekem is azt mondta, hogy ezt elég lesz kb valamikor őssszel betömni. de ha nagyon nem bízol a dokiban, keress egy másikat és kérdezd meg őt is, hogy kell-e most tömni.
2009. júl. 30. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!