Merjek ilyen rövid időn belül hidrogén-peroxiddal fehéríteni?
Figyelt kérdés
Egy hónapja fehérítettem ki a fogaimat peroxidos matricákkal, de sajnos két hét után visszasárgultak. Ki szeretnék próbálni egy másik márkát, amelyik elviekben sokkal megbízhatóbb. Ezt egy hónap múlva tudnám kb elkezdeni (tehát nagyjából 2 hónap telne el a kettő között) és 10%-os a peroxid tartalma. Ez a két hónapos különbség biztonságos, vagy nem kéne még?2016. júl. 26. 22:03
1/1 anonim válasza:
valami santit
biztos hogy 10%os peroxidot akarsz a szadba venni?!?!?
emberi hasznalatra, oblogetesre, gargalizalasra 3%os peroxidot arulnak vagy kevernek ki neked a patikaban. A 6%os peroxiddal mar hajat szokitenek a fodraszok. En a 10%osba megcsak bele sem szagolnek, nemhogy a szamba vegyem.
En 3%os peroxiddal oblogetek estenkent nehany masodpercig, teljesen biztonsagos es kifeheritette a fogaimat. De erre a flakonra (3%) ra is van irva, hogy oblogetesre, gargalizalasra. Nem tudom a 10%osat javasolnam-e belsoleg hasznalni.
Kulfoldon elek, nalunk igy nez ki:
De megkerdeztem mikor otthon jartam, a patikus azt mondta kikeveri nekem decijet par szaz forintert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!