Hidrogén-peroxid szájszagra? Próbálta már valaki?
ha a fogmosás és a szájvíz se segít(minden étkezés után) akkor vmi belső gond lehet,vagy rossz fog.
én nem tennék peroxidot a számba ha nem muszáj. próbáld megkeresni a rossz szájszag okát
A fogmosás segít, de nem hosszútávon, csak amíg nem eszek/iszok valamit.
Biztosan ez a probléma oka! Nincs rossz fogam, az ünnep előtt voltam ellenőrzésen!
Meridol szájvizét próbáltam, csak néhány óráig jelentett megoldást.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Végre valami olyan szerre lenne szükségem, ami tényleg megoldja a problémámat is kiöli ezeket szájüregemből...
Szeretnék olyan lenni, mint a többi ember, akinek nincs ilyennel gondja, így teljes életet sem tudok élni...
Nem. Eszedbe se jusson!
Ha nincs rossz fogad, akkor a szájszag a gyomorból is eredhet, ill. az arcüregből. A hidrogén-peroxid helyett ajánlom az arcüregmosást; lehet kapni a patikában készüléket hozzá (egy műanyag bigyó, nem nagy összeg), és van hozzá sóoldat, 50-es kiszerelésben. Ha nem akarsz fizetni érte, akkor megcsinálhatod magad is: 0,9%-os konyhasóoldat kell hozzá.
Nincs gyomorproblémám, semmilyen izomzáródási problémám se!
A baj a nyelvemen van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!