Hidrogén-peroxid szájszagra? Próbálta már valaki?
én fogport használok. rossmannban lehet kapni, pici tégelyben van, kb 500 forint. nincs benne semmi mentol, csak zeolit. mégis még reggelre sincs szájszagom,ha este megmosom.pedig az ilyen-olyan márkás mentholos fogkrémektől mindig volt szájszagom.
a peroxidot meg tényleg felejtsd el.
Te jó ég! Mindenkinek van szájszaga evés után (max. a többség nem veszi észre vagy nem foglalkozik vele). Teljesen természetes dolog, hiszen az ételnek is van szaga. Az erősebb szagú ételek mint a hagyma még a legprecízebb fogmosás után is érződik, mivel az a gyomorból árad és nem a szájból. Az evés utáni szagot meg nem baktérium vagy a nyelv lepedéke okozza, hanem maga az étel.
A hidrogén peroxidot felejtsd el, nem erre való, ráadásul rendszeres használatra túl erős. Ha a fogmosás megszünteti a szagot, akkor az miért nem elég? Evés után várni kell vele 20 percet, de addig rágózhatsz is (csak cukormentessel), az is segít.
hasznalok mar evek ota hidrogen peroxidot de elsosorban fogfeheritesre es nem szajszagra
anyukam a kiveheto proteziset aztatja peroxidban, mert remek fertotlenito
kiprobalhatod a peroxidot, csak ne nyeld le, es nem kell felni tole, nem mereg es nem fognak a fogaid kiesni meg a nyelved sem fog elsorvadni!!! 3%osnal erosebbet ne hasznalj belsoleg!
vegyel egy remek nyelvkaparot es a lepedeket kapard le a nyelvedrol
keress petrezselyemkapszulat
en talaltam egyet amiben van petrezselyem meg valamilyen olaj es kaja utan beveszek a kapszulabol 3at es elnyomja a gyomorban a kaja szagat, nem bufogok tole es tenyleg sokkal kevesbe erzem a kajaszagot, mintha nem vennek be belole,
foleg fuszeres, "szagos" kajaknal hasznalom
(kulfoldon elek, nem tudom otthon milyen markat tudsz beszerezni)
ha nem talalsz, akkor nyugodtan ragcsalj petrezselymet, a szervezet "parfum"jenek is hivjak ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!