Mikor rakják fel a fogszabályzót?
Figyelt kérdés
Ha kell fogat húzni, fogkövet leszedni akkor mennyi idő után fogják felrakni a fogszabályzót? 1 hónap? SZTK!!!!!!
Ha röntgent viszek első konzultációra az nem gáz?
2016. júl. 24. 22:25
1/7 anonim válasza:
A fogszabályozó elkészítése hónapokig tart.
3/7 A kérdező kommentje:
Egyik ismerősömnek 3 hét után felrakták a lenyomatvét után, csak ő magánban volt, viszont nekem arra nincs pénzem + ott nem jár TB.
Köszi a selejt válaszokat. :)
2016. júl. 24. 22:37
4/7 anonim válasza:
Nekem sztkban egy évet kellett volna várnom a felrakásra, mivel csak így kaptam időpontot. (masik varosba mentem el végül, és nekem 3 hónap után rakták fel, pedig a fogaimmal semmit nem kellett csinalni,és ez is sztk volt) Nem tudom nálatok hogy van, remélem nem így! Minden az időpontoktól függ. Magánban nagyon máshogy megy, persze hogy 3 hét után megkapja.Egyik ismerősöm összesen 1 millió forintot hagyott ott az évek alatt, mert maga a készülék is drága volt, illetve minden kontrollon is sokat kellett fizetnie.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó! :)
2016. júl. 24. 23:28
6/7 anonim válasza:
Nekem lenyomat utan 2 honap mulva mar fel is tettek:)
7/7 anonim válasza:
Én decemberben voltam az első konzultáción, január végén a másodikon, aztán áprilisban a harmadikon, de mivel nekem később kezdtek a hetes fogaim nőni, meg kellett várni, mire teljesen kinőnek, ezért most augusztus 3-án kapom, azaz szerdán. Nagyjából 8 hónap kellett hozzá, szóval nem volt túl egyszerű dolog. SZTK-s, 14 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!