Ugye nem fog a kifúzott fogam mögötti kb 3 fog előrébb jönni? Mire számítsak ha fog eltávolításon fogok átesni, feltárással?
Figyelt kérdés
14.-én szájsebészeten voltam, ahol kihúztak egy félig megmaradt fogamat. Kezd be gyógyulni viszont kiszedtem a nyelvemmel a kaját belőle a 3. naptól, és most viszont alig fér oda a nyelvem..Ugye nem fog előrébb jönni az a 3 fog ami mögötte van2016. júl. 24. 18:32
1/2 anonim válasza:
De előrébb fog jönni. (Pl. fogszabályzásnál is ezt használják ki.)
A feltárásnál az utófájfalom hosszabb, és valószínűleg fel is dagad. Jegeld sokat!
2/2 anonim válasza:
De, próbálják majd pótolni a helyét a többiek, a természet rendje mondhatni. Ezért kell a fogpótlás ilyenkor mielőbb, különben elindulnak, elég gyorsak. Nekem húztak és nem kellett mert torlódásom volt, így meg is oldódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!