Fogeltávolítás feltárással?
Sziasztok!
Miben más ez a sima fogúzásnál? valóban jobb mint a sima? Sajnos hiába húzták a fogamat bő háromnegyed órán keresztül nem jött ki, így feltárással fogják kiszedni. Olvastam hogy ezt csinálhatják vésővel vagy fúróvalo. A fúrós verzió jobban megnyugtatna. Így is rosszul lettem miközben próbálták kihúzni a fogamat, nagy trauma volt. Ez az első fogeltávolításom.
Szia!
Nekem van tapasztalatom ezzel kapcsolatban, ki nem nőtt fogamat távolították el.
Jobb helyeken ez úgy zajli, hogy felvágják az inyedet, majd a fog és a csont közé erős levegőbefúvással a fogadat eltávolítják a csontról, utána marad a gyökért, azt nem tudom mivel csinálják, érzéstelenítenek, de attól nagyon nagyon kellemetlen, hiába mondják hogy nem fog fájni, nagyon fog fájni. Ennyit tudtam, a többihez, ahhoz, hogy hogyan távolítják el a foggyökeret nem tudok segítséget adni.
Köszönöm a válaszokat.
Hát legutóbb a feszülős érzés mellé volt egy iszonyúan szúrós érzés is. Nem bírtam elájultam közben aztán egy óra után nem akartak tovább kínozni. Elvileg a bölcsességfogam akadályozta a kihúzásban. Lényegében csak gyökér van a fog felső része nincs meg. Van egy érzésem, hogy vésés és kalapálás lesz, már msot borzongok tőle. Szörnyű hogy ezen a félelmen nemtudom magam túltenni férfi létemre. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!