Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Megnyílt arcüreg?

Megnyílt arcüreg?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma foghúzás következtében megnyílt az arcüregem, amit be is varrtak sok öltéssel. Az lenne a kérdésem, hogy most végülis mire kell odafigyelnem, mert az orvos nem igazán tájékoztatott erről, a papíromra is csak annyi van ráírva, hogy kíméljem.. Segítenétek?
2016. júl. 18. 10:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Pár napig kíméld magad, ne cipekedj, ne hajolgass, ne emelgess, 4-5 napig ne egyél tejet és tejterméket, néhány hétig kerülni kell az orrfújást és trüsszögést (no ezt nem tudom hogyan, mert az jön magától), sebet ne szivogasd, ne öblögesd, de holnaptól körülötte óvatosan tisztíthatod, ha bedagad az arcod, akkor jegeld.

Vegyél be fájdalomcsillapítót ha fáj.

2016. júl. 18. 16:13
 2/4 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszod, ment a zold 👍:)

Hat az arcom az igencsak bedagadt, a fajdalomcsillapito meg kb annyit er, mint halottnak a csok, szoval marad a szenvedes 😊

2016. júl. 18. 18:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az első válaszához annyit: varratszedésig (1 hét) semmi tej vagy dohányzás! Öblögetni nem szabad, de tisztán kell tartani a varrat környékét. A fájdalomra, arcduzzanatra pedig a jegelés vagy párakötés.
2016. júl. 19. 01:12
 4/4 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszod! :)

Nekem azt mondtak, hogy oblogessem es hogy tejet-tejtartalmu etelt 2-3 nap utan mar fogyaszthatok.. Szoval nem ertem..

2016. júl. 19. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!