Foghúzás után megnyílt arcüreg kezelése?
Majd kérlek írj, hogy mi volt. Én 3 hét múlva megyek pont, fogszabályozás miatt húzzák és panorámatröntgen alapján sanszos, hogy nálam is szinusz zárás kell húzás után.
Papíron úgy néz ki, hogy összevarrják és 1-2 hétig csak nyitott szájjal tüsszenthetsz, orrfújás, egyéb erőlködés sem javasolt, tehát minden sport felejtős addig. Ez az a rész amibe belehalnék személy szerint. :)
Köszi, hogy beszámoltál!
Most még első este természetes, hogy fájni fog. Sőt, még egy hétig problémás lehet, de ha nem gyullad be, akkor biztos gyorsan gyógyulsz majd.
Miket mondott mire kell vigyázni? Gondolom orrfújás, tüsszögés csukott szájjal az felejtős, azt olvastam máshol is. Sport is gondolom kilőve egy időre.
Hát azt mondta menjek el a háziorvoshoz igazolásért, és ezen a héten suliba se menjek, és kérjek legalább 2 hétre de inkább 3-ra felmentést tesiről.
Annyit mondott még, hogy 2-3 napig fertőtlenítős oldattal öblögessek (patikában kapató) naponta 3-4 alkalommal, de azt se erőteljesen csak óvatosan. Utána puha fogkefével óvatosan tisztítható, a varratok 2 hétig lesznek bent.
Amúgy sokkal jobb amióta vettem be fájdalomcsillapítót, vagy lehet, hogy már kezdek hozzászokni.Ezen kívül az van, amit te is írtál. Remélem náthás nem leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!