Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit tegyek ha nem tudom...

Mit tegyek ha nem tudom betenni az éjszakai fogszabályzót?

Figyelt kérdés
Kb 1 hónapja vették le az állandó fogszabalyzot, es kaptam éjszakait. Eddig semmi baj nem volt vele, de ket napja nagyon kisebesedett es be is dagadt alul az inyem belső fele az éjszakaitól, és most nem tudom berakni annyira fáj... Félek hogy ez miatt vissza csúsznak a fogaim, hiszen az orvos is mondta hogy 1 éjszakát se hagyjak ki. Valaki tudna tanácsot adni hogyan bírnám esetleg minél hamarabb "eltüntetni" onnan a sebet es a dagadást? Számíthatok valami elváltozásra? :( A válaszokat előre is koszonom!!

2016. júl. 14. 22:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Menj vissza a dokihoz, ő tud ebben segíteni. Nyilván látott már ilyet.
2016. júl. 14. 22:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Egy nap alatt szerintem egyik fogd sem fog elmozdulni. Mihamarabb menj vissza a dokihoz szerintem is és ő segíteni fog. Addig meg szerintem gyógynövényes fogkrém mondjuk paradontax, az gyulladáscsökkentő hatású és ellazítja az ínyedet. Nekem már sokszor bevált de nem ilyn esett miatt.
2016. júl. 15. 01:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Menj el a fogorvoshoz és kérj olyan retenciós készúléket, ami a fogaid hátulján fut végig. Egy kis fémszál, olyan, mint a fogszabályzó drótja. Elsőnek szokatlan, de nem látszik, nem zavaró. Megéri, nem kell éjszakait hordani.:D
2016. júl. 15. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!