Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Állandó fogszabályzó után ti...

Állandó fogszabályzó után ti hordtátok az éjszakai fogszabályzót?

Figyelt kérdés
Én még az elején rendesen hordtam.. viszont mostanába soha.. és észre vettem, hogy az egyik fogam kezd kiállni.. mondoom beteszem, és alig tudtam rátenni.. már el is sírtam magam annyira fáj.. ha véletlenül nem hordanám, akkor visszaállnának a fogaim? :S És ha nem tudnám felpattintani, akkor mit csináljak? venni kell másikat? :S (műanyag a fogszabályzóm)

2016. jún. 20. 14:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha nem hordod akkor ugyanúgy vissza fog állni

Ezzel "fixaljak" a fogaidat

Ha nem menne fel, akkor el kell menni a dokihoz es uj kell, de arra készülj fel, hogy valószínűleg le fog cseszni, amiért nem hordtad

2016. jún. 20. 14:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Okes.. Köszönöm.. Akkor szorgalmasan hordani fogom. :S
2016. jún. 20. 14:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Mégszép. Már csak azért is, mert magammal tolok ki, ha nem hordom! Nem azért szenvedtem több, mint 3 évet, hogy ne hordjam és visszaálljanak a fogaim!

Azóta mi lett egyébként veled?

Barátnőm sem hordta, ugyan így járt, mint te és 3 hónapra vissza kellett neki rakni a rögzítettet, azóta hordja az éjjelit becsülettel...

2016. szept. 18. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!