Fogszabályzót meddig támogat a tb?
Figyelt kérdés
17 vagyok, de 2 hónap és 18 leszek (júli végén), és alsó-felső fogszabit szeretnék. Ha betöltöm a 18-at időközben és mondjuk augusztus elején tudják feltenni az alsóra a szabit, akkor is jár még a tb támogatás?:/ Sztk-ban... (kéne alul kihúzni 2 fogat, plusz sztkban sok idő mire adnak ip-t... maszeknál nem hiszem h figyelembe veszik a támogatást)2016. máj. 21. 20:05
1/1 anonim válasza:
Szia en ezt az egeszet novemberben kezdtem vagyis akkor kaptam idopontot fogszabalyzos fogorvoshoz..es en is 17 voltam..a fogszabalyzot meg most januarban tettek fel ugy hogy most majusban betoltottem a 18-at..nekem also felso 120 ezer volt amugy meg 100 ezer lett volna csak mert betoltottem a 18at igy ennyivel tobb volt.Viszont amig kozepiskolaba jarok szoval amig le nem erettsegizek addig jar a tamogatas szoval kevesebbet fizettem,es a havi ellenorzesekert se kell meg fizetnem.Es ez szerintem igy van mindenhol:)aztan lehet tévedek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!