Hogyan tudnám leszedni házilag a fogszabályzót?
Ha például kitörne a Jellow Stone vulkán és tönkremenne az infrastruktúra, a mezőgazdaság és a modern világból csak egy hamutörmelék lenne... Nos ebben az esetben, hogy megkönnyítsem az életem, le kéne szednem a fogszabályzómat.
Hogyan tudnám ezt véghezvinni?
Gumikalapáccsal és vékonyabb vésővel.
De ha nem megy akkor ha nincs fog nincs fogszabályzó.
köszönöm a válaszod! :D
,,ha nincs fog, nincs fogszabályzó" ez tetszett :D :D
Minek akarnád leszedni? :D Nekem is van foxim de én simán fentnagynám mondjuk ha megunnám akkor én úgy szedném le hogy:
1: elmennék egy olyan helyre ahol fogszabályzással foglalkoztak és keresnék olyan fogót ott ami direkt a leszedésre való meg persze előtte elolvasnám valami könyvbe ha találnék olyat hogy mégis hogy álljak neki :D
2. keresnék egy orvost aki még életben van és le tudja szedni nekem, előbb utóbb úgyis találnék:)
az utolsó lehetőség ha egyik sem működik akkor fenthagynám :D végülis baj nem lehet belőle ha fogkefe van :D
Nem mostanában fog kitörni, úgyhogy hordjad nyugodtan :D
Köszönöm a válaszokat! :)
Én sem gondoltam, hogy manapság fog kitörni, csak ez a példa jutott eszembe.
mindenkinek ment a zöld kéz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!