Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A fogszabályzót mikor lehet...

A fogszabályzót mikor lehet leszedni (hány év)?

Figyelt kérdés
(2008) októberben rakták fel a felsőt és (2009) februárban meg az alsót mikor lehet ezt leszedni már tök szép mind a kettő 14 vagyok és a ballagásra le akarom szedetni az orvos meg soha nem mondja meg pedig mindig meg szoktam kérdezni nektek kb meddig volt fenn
2009. szept. 3. 19:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem asszem másfél évig volt fent, szerintem ballagásig a felsőt mindenképpen le fogják szedni, az alsót nem biztos. Attól is függ, mennyit kellett korrigálni. Azért kell, hogy fent legyen akkor is, mikor már szép sorban állnak, hogy becsontosodjon, mert különben visszaáll olyanra, amilyen volt. Utána biztos fogsz éjszakait is kapni, hogy ne menjenek vissza.
2009. szept. 3. 19:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem 2008/szept/5 -én rakták felülre, alulra pedig 2009/júl/10 -én. Elméletileg 2010 februárja körül kellene leszedni de lehet, hogy lessz abból augusztus is utána pedig még éjszakai is.
2009. szept. 3. 23:02
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi remélem hogy le fogja szedni nekem is
2009. szept. 4. 17:45
 4/5 anonim ***** válasza:

utolsó vok

drukkolok neked :) beszélj vele h hátha ballagára leszedi csak visszaragasztani meg lehet h drága

amúgy oké h szépek a fogaid de a fogszabi könyebik része h helyreteszi a fogakat, de ott is kell őket tartani! mert amint beállnak és leveszi pár év múlva megint elcsúsznak

2009. szept. 4. 22:02
 5/5 anonim válasza:
Egyik ismerősömnek leszedték a balagásra és utána visszarakták.
2010. jan. 8. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!