Holnap rakják fel a fogszabályzóm. Hogy készüljek elő,
mit tehetek, hogy ne legyen kellemetlen? (Több lent)
Figyelt kérdés
Ma raktak 8 kis ú.n. gumit a fogaim közé,hogy holnapra kitágítsák.Nem volt még foszabályzóm.Mit tehetek? Igyak?Mennyit?Egyek?Mit?Szóval ilyen kérdéseim vannak...Szerintetek?
Utána pár napig csak olyasmit fogsz tudni enni amit nem kell megrágni.És legyen kéznél fájdalomcsillapító.
2016. júl. 11. 14:23
2/9 anonim válasza:
Előkészület nem szükséges, csak ne menj oda éhesen, mert miután felrakták elkezd idővővel fájni, és akkor kellemetlen lesz rágni.
2016. júl. 11. 14:33
3/9 anonim válasza:
Szia!
Egyél előtte azért, de egyáltalán nem biztos hogy nem fogsz tudni utánna enni. Ha szerencséd van akkor egy kicsit fogod csak érezni hogy húzza a fogsorod és tudsz majd enni puha dolgokat. Általában a felrakás után 3-4 napig érzed csak furának hogy van a szádba fogszabályzó de utánna simán megszokod és észre sem veszed, aztán jöhet mindenféle kaja amit eddig is ették, kivétel a kemény és ragadós dolgok mert azokat nem szabad enni mert kárt tehetnek a fogszabályzódba. De úgyis mindent elmondanak szerintem. :)
2016. júl. 11. 17:24
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !!Az normális ha nagyon fáj ez a gumi amit most raktak be tágítóként ?Mi az ami kemény ételnek számít ? Lesznek még olyan gumiamim
amit nekem kell felhelyeznem.Evesnel le,utána evés fogmosás vissza gumi.Ez fáj,vagy húz,nehéz-e felrakni,zavaró,hogy néz ki,látszik-e? Ezek a kérdéseim,bocs ha sok csak izgulok..
2016. júl. 11. 17:37
5/9 anonim válasza:
Teljesen normális ha fáj a tágító gumitól a fogad, hiszen az a dolga hogy helyet csináljon a fémgyűrűnek, amit majd a fogadra felhúznak. Kemény étel pl. a mogyoró, különböző magvak, pirítós, kemény cukorka. Ezeket lehetőleg kerüld és az almába se javasolt beleharapni, hanem inkább felkockázva enni. Ha a fogaid mozgatása csak a gumikkal megoldható, akkor fogsz kapni olyat amit neked kell felraknod. Könnyen megtanulható a felrakása. Szerintem tök jól néz ki, én szeretem ha látszanak ezek a gumik amikor beszélek. De ha hátrébb kell rakni, akkor nem is látszik. Viszont az ha húz, az 3-4 napig fáj. De nyugi, ki fogod bírni. Nem gáz. Biztosan ügyes leszel. :)
2016. júl. 11. 20:12
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ! Sokat segítettél!
2016. júl. 12. 08:16
7/9 A kérdező kommentje:
Most megyek! Szorítsatok!
2016. júl. 12. 08:32
8/9 anonim válasza:
Szia :) nekem is ma rakták fel a fogszabályzóm. Neked, hogy ment? Remélem minden rendben volt. Ha gondolod nyugodtan írj privátban és ott beszélhetünk kinek mi volt a tapasztalata. :)
2016. júl. 12. 16:43
9/9 anonim válasza:
Tapasztalatok? Nekem szerdán rakják fel és én már nagyooon várom :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!