Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Bölcsességfog kihúzása után...

Bölcsességfog kihúzása után kellemetlen szájszag. Lehet a gyulladástól?

Figyelt kérdés
A jobb alsó bölcsességfogam ferdén nőtt és begyulladt ezért úgy döntöttem, hogy kihúzatom. Kedden meg is történt de azóta úgy érzem még körülötte az íny be van még gyulladva. Én nem érzem de a párom szerint azóta rettenetes a szájszagom. Lehetséges hogy a gyulladástól van ez? Ételmaradékot nem találtam a fog helyén. Köszönöm előre is a válaszokat :)
2016. júl. 9. 17:11
 1/2 anonim ***** válasza:
A seb környéke tele van vérplazmával (a fehér cucc rajta, granulóma) az büdös. Ha nem fáj akkor nem gyulladt. Majd elmúlik, de jobb ha ránéznek.
2016. júl. 9. 19:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Bármelyik fog húzása után lehet rossz szag a szájban pár napig, mosd a seb körül is óvatosan, puha fogkefével. Ha gyulladt, vagy fájdalmas a kihúzott fog helye, akkor men fogorvoshoz.
2016. júl. 10. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!