Bölcsesség fog helye meddig fáj?
Kihúzták a bölcsességfogamat, mert elkezdett fájni. Mondta a doktornő, hogy legyen otthon fájdalomcsillapító, mert fájni fog a helye. Hát sajnos igaza lett, két napig az egész fogsorom fájt! És még most is fáj a helye. Ennél még a fogfájás is jobb volt!
Normális, hogy ennyi idő után is sugárzik a fájdalom a nyakam és a fülem felé?
És a kellemetlen szájszag, ami a foghelyből jön, az mikor múlik el?
Nekem az egyik barátnőmnek húzták ki a fogát, és 2 hétre kiírta a doki, de még utána amikor jött suliba ugyanúgy fel volt dagadva neki és kb teán meg tejbegrízen élt egy hónapig. :/
Kitartást!
Bocsi, csak azt tudtam leírni, amivel szembesültem... :D
De kitalálhatok valami szivárványos tündérmesét is :P
Köszönöm a válaszokat!
Örömmel jelentem, hogy már leszoktam a fájdalomcsillapítóról és a szám szaga is kezd visszaállni a normális helyzetbe.
Néha még bele-bele nyilal egy tompa fájdalom, ami a nyakam és a fülem felé sugárzik, de ez már semmiség az eddigiekhez képest.
Már csak az bánt, hogy van még 3 bölcsességfogam...
Sziasztok!
Sajnos szerdán nekem is kihúzták a bolcsességfogamat. Fájdalmas dolog. 30 percig tartott. Ha tanácsolhatok, akkor inkább idosebb dokihoz menjetek, mert nekem olyan érzésem van/volt, hogy a fiatal orvos rajtam gyakorolt.
Ma péntek van. Most is fáj a helye. Fájdalomcsillapitókon élek es rendesen rágni sem tudok.
Soha tobbet nem akarom ezt már átélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!