Nem voltam orvosnál és a fogszabályzóm se megy fel?
Figyelt kérdés
3-4 hónapja nem voltunk fogorvosnál,és anya azt mondta nem jön el velem hanem elmegyek egyedül mert nem fogja magát égetni.Sőt ritkán tettem be a fogszabim.
Parázok,mert a doki nagyon leszidhat minket.
Emellett nem megy már az esti fogszabi a fogaimra,a fogaim pedig egyre csak romlanak.
Szeretnék nem kivehető fogszabit,de anyáék azt mondták ha hordanám rendesen az éjszakait az se kéne,és az ára miatt se mennek bele.
Nem tudom mit csináljunk,félek.
2016. júl. 7. 01:17
1/5 anonim válasza:
Mi lenne ha elmennél egy másik orvoshoz?
2/5 anonim válasza:
Szerintem beszéld meg anyudékkal, hogy rakassatok fel rögzített fogszabit. Sokkal hatásosabb szerintrem mint az éjszakai. Amúgy meg hordhattad volna, de azért nyugi még nem kédő helyrehozni :) hány éves vagy?
3/5 A kérdező kommentje:
Első:Mivel az asszisztens kicsit rokon,ingyenes :/
Nem akarunk máshol pénzt kidobni ha itt fizetni se kell.
Második:13 és lány vagyok,amúgy harmadikos korom óta van esti,mert a tejfogaim még nem estek ki,jut eszembe akkor maradó fogszabim se lehetne :O
Vagy akkor kihúzzák ott őket?
2016. júl. 7. 23:45
4/5 anonim válasza:
Nem tudom hogy a tejfogakkal mi a helyzet, de én nem huzatnám ki a helyedbe, hanem megvárnám mig meglesz az összes marado fogad. Utánna meg rörzített fogszabályzót tetetnék fel. De ez csak az én véleményem, egy jó fogszabályzós fogorvos tudná megmondani neked jogy mit kéne tenned. Elég fiatal vagy még szoval semmiről nem vagy elkésve. Sok lánynak van 16-18-20 évesen fogszabályzója és nagyon aranyosak vele.
5/5 anonim válasza:
Tejfogakra szerintem nem is kéne semmi, csak gondolj bele, minek azokat szépre beállítani ha utána úgyis kihullanak és másik nő helyettük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!