Mit tegyek fogfajas ellen?
Figyelt kérdés
Valoszinu hogy no a bolcsessegfogam...vagyis en csak erre tudok gondolni. Hatul faj nagyon mar napok ota. Aludni se birok ez miatt ami nagy baj mert dolgoznom kell. A fajdalomcsillapitokra mar immunis vagyok annyit bevettem. Mindent kiprobaltam. Szegfuszeg, kamillatea es tarsai...de semmi. Azt hiszem megbolondulok hamarosan. Ilyen fajdalmat meg sosem ereztem,raadasul ejjel nappal....:( Segitsetek! (Megyek majd orvoshoz holnap, de addig valami bevalt trukk jol jonne)2016. júl. 9. 07:17
1/3 Trafó1 válasza:
Azon kívűl, hogy jól pálinkázzál be más ötletem nincs, mondjuk akkor meg másnapos leszel.
2/3 anonim válasza:
Addig is tegyél hideg vizes borogatást az arcodra és öblögess, vagy kend be töményen Phlogosollal, de elmehetsz fogászati ügyeletre is, ott megröntgenezik és kapsz rá gyógyszert ha kell.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. júl. 9. 07:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!