Fogfájás ellen mit tehetek? Csütörtökre kaptam időpontot.
Van egy lyukas fogam, és nagyon elkezdett fájni, nem tudom hogy hogy bírom ki odáig. Már kipróbáltam egy csomó mindent. Fájdalomcsillapító nem használ, pálinkával öblögetés sem, jeges borogatás, fokhagyma, szegfűszeg és tsi sem...
Valami ötlet? Mindjárt megpusztulok, aludni sem tudtam.
Ebben az esetben nem kell időpontra várni, hanem el kell menni egyből. Valószínűleg az a fog már menthetetlen, annyira be van gyulladva vagy annyira rossz, hogy ki lesz húzva.
Vagy mehetsz ilyenkor ügyeletre is és kihúzzák ott.
Ha egy fogfájásra már a fájdalomcsillapító és a jeges borogatás sem hat, akkor az már hogy lenne menthető???
Azt úgy kihúzzák, mint a huzat!
És ha még történetesen menthető is, akkor valószínűleg piszkosul teli van gennyel, amit meg az ügyeleten kitisztítanak és máris nem kell belehalni a fájdalomba.
Amúgy ha éppen hátsó, nagy fogról van szó, akkor azt nem igazán szokták gyökérkezelni, ugyanis sokkal tovább tart a kezelése és nem is biztos, hogy hatásos lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!