Mennyibe kerül egy fogszabályzó?
Mindenképp kell panorámaröntgen és egy fogszabályzó technikus az ár megállapításhoz. Levesz egy negatív mintát a fogsorról és arra mond árat.
100.000 -nél kezdődik kb , de az az állandó.
lehet neked még a kivehető is elég, de nyilván ezt a technikus határozza meg.
Nekem a bölcsességfogaim jól fejlődtek, nincs velük baj, de 24 éves koromra fejeződött be a végső elhelyezkedés, és alul felül a metszőfogaim elkezdtek torlódni.
Lassan 1 éve van fent, és a kor valamint a feladat miatt is állandót kellett feltenni. Viszont 5-6 hét alatt kihúzta mindkét sort "ívesen" egyenesre. :)
-Felső sor átlátszó porcelán, önzáró brackettel 250.000,-
-Alsó sor fém, szintén önzáró brackettel, 180.000,-
+ a(z egyre erősebb) fémívcsere alsó-felső ívenként 5.000,- amit nekem durván havonta cserélnek.
Csak nehogy az legyen hogy most megcsináltatod és neked is a bölcsességfog utána mozgatja még a sort.
Sok sikert.
27/f
Egy kicsit máshog ygondolom mint ahogy az előttem lévő ír a foghúzással kapcsolatban.
A mai modern fogszabályzó technológiákkal már nagyonsok esetben elkerülhetőek a foghúzások. A legmodernebbek az úgynevezett lágy erőkkel működő, passzív önligírozó fogszabályzók amik nagyon kíméletesen szabályozzák a fogakat és gyorsabb is valük maga a fogszabályozás. Magyarországon már sok helyen foglalkoznak ezzel. Nekem is ilyen van és teljes mértékben elégedett vagyok vele. Nagyon szuper szerkezet! Tahát visszatérve az önligírozóssal sok olyan esetet meg lehet odani ahol egyébként foghúzásra lenne szükség. Árban egy kicsivel drágább de visszajön mert csak 2 havonta kell járni vele aktiválásra, pontosabban ívcserére, ellentétben a hagyományossal amival havolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!