Mennyibe kerül egy fogszabályzó? 18/L
Figyelt kérdés
Nyíregyházán
Akár magán dokinál akár nem :)
2016. júl. 4. 17:58
1/10 anonim válasza:
Akkor alsó felső együtt 80tól 1millióig.Akár itt,akár ott.Akàr jó áron, akár nem :D
2/10 A kérdező kommentje:
Neked is van/volt?
2016. júl. 4. 18:33
3/10 anonim válasza:
En pesti dokihoz járok (amugy nem pesti vagyok, de specko doki kellett..) es 84 volt felső, 86 lesz also :)
17/L
4/10 anonim válasza:
Kérdező dokit találtál már? Én is most akarok menni, csak nem találtam még megfelelő orvost ott.
5/10 anonim válasza:
Szia en Pestre jarok 60-60 volt:)de ez mindenhol mas.
6/10 anonim válasza:
Èn miskolcon járok.Felső 50volt, talán az alsó is ennyi.Sztk alapon.
Szerintem nem éri meg a magánt mert akár a 10xese is lehet ès volt ismerősöm akinek azután is visszatolta a bölcsessèg.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Dr. Kónya Évat találtam csak aki mágán és nem a legjobbakat olvastam róla :(
2016. júl. 5. 13:32
9/10 anonim válasza:
Nekem igaz, magán csinálta, de mivel ismerős, elszámolta sztk alapon, így 60-60 e volt alsó-felső, össz 120 e. Egyébként sztk alapon csak 18 éves kor alatt lehet elszámoltatni.. :/
10/10 anonim válasza:
Pestre járok én is, de nekem 18 év alatt 24 volt az alsó-felső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!