Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szerintetek suli előtt menne?

Szerintetek suli előtt menne?

Figyelt kérdés

Tudom így nehéz megmondani hogy nincsenek fix időpontok de azért nagyon örülnék ha segítenétek. Azt tisztázzuk hogy fém fogszabályzót szeretnék (13 éves vagyok). Kb júni végén megyünk a fogorvoshoz. Nemtudom hogy (tényleg csak kb nem kell emiatt háborogni) mennyi idő mire felteszik ezért olyanok válaszát várom akik már túl vannak ezen és tudják hogy nagyából mennyi idő.

Az lenne a kérdésem hogy suli előtt feltennék-e?

Köszönöm az értelmes válaszokat

2016. jún. 20. 19:18
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia..ez tenyleg sok mindentol fugg:)Pl van-e lyukas fogad mert akkor azokat eloszor bekell tometni:)..Nekem ugy volt hogy novemberben eljutottam a fogaszatra beutaloval..eloszor kertek rontgent ez ugy volt hogy pl hetfon elment fogaszatra masnap kedden elmentem rontgenre es szerdan mar vittem is a fogaszatra direkt hogy minel gyorsabban menjen utana bekellett fizetni szoval egy het mulva vittem a csekket ott vettek lenyomatot es januar 26-an fel is tettek..szoval novembertol 2 honap mulva:)..De azt hiszem nyaron akar hosszabb ido is lehet mert sokan csinaltatnak:)de intezzetek minel gyorsabban es majd kiderul:)Van esely arra szerintem hogy suli elott..de nem biztos:)
2016. jún. 21. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!