Műfogsor viselő középkorúak tanácsát kérném.45F?
Sajnos műfogsor készítettésével tudom csak megoldani azt az áldatlan állapotot amibe kerültem. Jelemleg a maradék fogak eltávolításánál tartok. Kérem annak a tanácsát, tapasztalatát, akinek igazán jó és esztétikus kivehető fogsort sikerült készítet
tni. Mióta megszületett a gondolat, hogy nem szenvedek tovább a fogaimmal, azóta figyelem a fogsorokat és alig látni olyant ami valóban élethű, nem észrevehető. Valaki tudna tanácsot adni hova forduljak, dokihoz vagy fogtechnikushoz és milyen áron lehet ezt megoltani. Szívesen fogadok választ priviben is.
A legtöbb fogorvosnak "saját" technikusa van, akivel megbízhatóan együttműködik. Az is igaz, hogy ez a magánrendelésekre vonatkozik.
Nekem ez a tapasztalatom, így sikerült -mindkét- fogsoromat rendbe tenni.
Nem akarlak megbántani, de ez az "anyagi okokból" meg az "övéktől szebbet, jobbat szeretnék" már eleve üti egymást!
A "szebb és jobb" kategória is elérheti a milliós határt!
Értem :(
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!