Galagogya teat mien szinure fozzem? Ti, mennyit isztok belole egy nap? Aki regota issza es bevalt neki szivritmuszavarra, annak megkoszonnem a tanacsat!
Figyelt kérdés
22 eves lany vagyok 2 eve van szivritmuszavarom, szivbetegseg nelkul,rohamokba szokott jonni nagyon eros egy gyors szivveres,ha utcan jon ram akkor mindig mento lesz a vege,multkor egy nagyon kedves mento orvos holgy kerdezte,h mennyi volt eddig a legmagasabb pulzusszamom mondtam,h 158/perc,erre mondta,h neki amikor rohama van 230 szokott lenni es galagonya teat iszik reggel egy cseszevel eh gyomora es utana fel oraig nem eszik,tegyem en is ezt igyam hoszutavon,mert ezt lehet,es 2het utan hat! Na de nekem eddig a szine ilyen vilagos rozsaszin,es viz izu... Gondolom igy nincs ertelme! Hogyan fozzem sotetebbre? Es egy nap tobbet nem lehet inni?2014. szept. 3. 15:48
1/3 anonim válasza:
Oszinten szolva a teaban nem nagyon bizok. Inkabb probalj meg beszerezni kapszulat vagy tablettat, sok fele van.
3/3 B.Ági válasza:
Így csináld: kb. 2 teáskanálnyi teafüvet öntsél le 2 dl forró vízzel, takard le, hagyd állni kb. 12 percig, szűrd le és lassan kortyold el. Ha világos színű /mert ez a tea világos színű/a hatóanyag már beleoldódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!