Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Miért van szájszagom?

Miért van szájszagom?

Figyelt kérdés

Csütörtökön kihúzták az utolsó rossz fogam (a volt fogorvosom csak a külső részét csinálta meg, a gyökér tovább romlott, úgyhogy ki kellett húzatni), s azt hittem, hogy ezzel el fog tűnni a kellemetlen szájszagom, de megmaradt. Sőt, szerintem még rosszabb lett. Eddig ha ettem, elmúlt, de most tovább érem. Valamint, fura ízt érzek folyamatosan.

Naponta kétszer mosom a fogam, nyelvem, szájvizet használok. Nem hinném, hogy a gyomorszájammal lenne gond (étkezés után nem érzem, hogy az étel visszajönne a nyelőcsövembe, nem érzek savat a számban sem.), úgyhogy tényleg fogalmam sincsen, hogy micsoda okozhatja. Valakinek van esetleg valami ötlete?

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

2016. jún. 7. 15:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Várj, amíg a kihúzott fogad helye begyógyul, ez nem pár nap lesz, ott a lyukban megülhetnek baktériumok. Továbbra is használd a szájvizet, és ha begyógyult, és még mindig rossz szájszagod van, tovább kell vizsgálni.
2016. jún. 7. 16:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy másik fogad okozza?
2016. jún. 7. 18:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Pár hét kell mire kitisztul, de ha utána is marad akkor más. Volt fogkőleszedés? Fél évente kell megcsináltatni, ha fél éven belül nem volt akkor csináltasd meg. Nekem az okozta!
2016. jún. 7. 21:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Mandulakő?
2016. jún. 10. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!