Mitol van ilyen szajszagom?
Figyelt kérdés
Meridol fogkefet es Amodent fogkremet hasznalok.
Este alaposan fogat mosok reggelre olyan borzalmas szajszagom van, hogy az valami borzalom. Reggel ismet fogmosas de meg akkor is erzem ezt az "alvas szagot".
Viszont amikor este fogat mosok nem sok ido es ismet kellemetlen szajszagom lesz.
Mit csinaljak, hogy megszuntessem ezt a szajszagot? Napkozben is erzem es felek, hogy mas is csak nem szolnak.
2016. febr. 17. 21:09
1/13 anonim válasza:
van valami fogíny problémád? úgyértem be van e gyulladva,vagy ilyesmi?
2/13 anonim válasza:
Vagy a szádban van valami, vagy a gyomroddal, emésztéseddel van gond.
3/13 anonim válasza:
Likas fogad van, gyomroddal vannak gondok, nyelved szép tiszta ?
4/13 anonim válasza:
Menj el fogorvoshoz. Mert lehet lyukas , rossz fogad. Nem lehet kimosni. De persze lehet hogy a gyomrodból jön a szag, nem jól zár.
5/13 A kérdező kommentje:
Nem hiszem mert nem faj az inyem es a fogam sem faj. Igaz neha szokott verezni felul a kozepso fogam mellett de altalaban akkor amikor uj a fogkefem es a sorte megserti az inyemet.
2016. febr. 17. 21:14
7/13 anonim válasza:
Műfog, részleges pótlás, híd .
8/13 A kérdező kommentje:
A gyomrom nagyon gyenge azt tudom. Rendszeresen vagyok savas sokszor faj es napi legalabb 1 hasmenesem van idom meg nem volt orvoshoz menni. Lehet ettol is?
2016. febr. 17. 21:16
9/13 anonim válasza:
savtúltengéstől nem feltétlenül, de ismertem valakit akinek volt pl.: refluxa és 1 évben egyszer-kétszer mint a trágya olyan szag hagyta el a szájját .
10/13 anonim válasza:
A szájszag egy tünet, a fogmosás nem segít rajta. vagy a szádban van valami baj, szuvas fog, gyulladás, stb, vagy a gyomroddal van a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!