Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Van olyan hogy baleset miatt...

Van olyan hogy baleset miatt valaki nem moshat fogat?

Figyelt kérdés

Van egy kollégám akinek egyrészt nagyon büdös a szája és ronda sárgák a fogai! (26 éves srác) Valamelyik nap megkérdeztem tőle hogy mi az oka annak hogy nem mossa meg a fogait és erre azt mondta hogy baleset miatt nem mossa! De a fején nem látszódik semmi ami bármiféle balesetre utalna de pofa az meg van tőle mert az egyik másik srácot a szeme miatt basztatja mert az kancsal (de ez más téma)

Ez most akkor egy szar kifogás lenne vagy tényleg van valami ilyesmi dolog? Mert ha még azt mondaná hogy wc kefével eset a szájának és azért nem moss akkor megérte hogy hülye és nem látja a különbséget a két tárgy között és ez volt a nagy "baleset" de egyébként nem tudom megérteni!

2016. jún. 2. 20:17
 1/2 Sunshinedoll ***** válasza:
Szerintem csak szimplán igénytelen. Szájvizet vagy fogselymet attól még használhatna.
2016. jún. 2. 20:23
 2/2 A kérdező kommentje:

Amúgy ezt nem értem mert van olyan néha nálam is hogy nincs időm reggelente fogat mosni de azt azért meg csinálom hogy egy kicsi fogkrémet nyomok a számba és egy korty vízzel öblögetem! Tudom hogy nem olyan mint a szájvíz de legalább az a tiszta érzés megvan hogy mintha mostam volna!

De ez a srác két lábon járó szájszag!

2016. jún. 3. 05:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!