Ezt a fogat gyokerkezelni kellesz vajon?
Figyelt kérdés
Van elol egy tomott fogam ami erzekennye kezdett vallni, szeritem szuvasodasnak indult. Kicsereltuk a tomest, de hidegre erzekeny, tovabba nyomasra is. Motmar olyan..diszkomfort, kellemeten gyenge tompa fajdalom is van. Doki azt mondj el fog mulni de szerintem nem. 1 hete tomtek be.2016. máj. 16. 19:04
1/4 anonim válasza:
El fog múlni, nekem is sokáig fájdogál tömés után mindig, sőt akkor is, amikor nincsen baja.
Nem kell emiatt gyökérkezelni egy fogat.
3/4 A kérdező kommentje:
Aniko forte kifele már akkor is fájt legalábbis volt bele nyilallt, akkor adott még érzéstelenítőt és megjegyezte hogy elkezdett szuvasodni a fogam. Ezert kerdem.
És neked meddig fájt még utána tömés után?
2016. máj. 16. 19:25
4/4 anonim válasza:
Hát azért fúrta ki, mert elkezdett szuvasodni. A szuvas részt fúrja ki.
Hát figyelj, nekem van egy gyökérkezelt fogam, az is szokott fájni, pedig leellenőrizte (hideggel, tudod), hogy halott. Olyankor nem érzek semmit. Nagybátyámnak nem volt foga, mégis sokszor érzett fogfájdalmat.
elől tömött fogak nagyon sokáig lehetnek érzékenyek, évekig is, aztán elmúlik, azután újra fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!