A párom alvás közben kocogtatja a fogát, már többször is észrevettem. Mi lehet ennek az oka? Mit lehet ellene tenni?
Figyelt kérdés
2016. máj. 13. 22:01
1/2 anonim válasza:
Az okat nem tudom, tenni ellene viszont muszaj, ha nem akarja hogy idovel elrohadjanak a fogai.
A kocogtatas kozben ugyanis serul a zomanc, es sajnos meg nem jutott el az emberiseg oda, hogy a fogzomancot visszanovesszuk, ugyhogy szerezz be neki egy ilyet:
Nem tudom magyarul hogy hivjak, de a fogorvos biztos tud tanacsot adni.
2/2 anonim válasza:
Általában a stressz okozza, vagy a rossz fekvőhelyzet. Fogvédőt szoktak rá javasolni. Sportboltan is lehet kapni, de fogorvos is tud csináltatni (lenyomatvétel, mintakészítés és a fogtechnikus megcsinálja). Ez utóbbi a mélyhúzott sín, amit az első is belinkelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!