Alvás bénulásban szenvedek mit lehet ellene tenni? Kinek milyen tapasztalata van esetleg aki már át élte többször is?
Én nagyon sokat éltem át, de már felnőtt korban a legtöbbet. Mennyi idős vagy? Mert úgy tudom alapból a tini korban a leggyakoribb, főleg tanuló időszakban.
Mivel én is megakartam szabadulni ettől a szörnyű érzéstől, először elkezdtem megfigyelni, hogy mikor jelentkezik leginkább. Nálam a kora reggeli vissza alvás volt a fő bűnös, és leginkább ugyanabban a testhelyzetben. Valamint az előző este elfogyasztott nehéz étel, és sokszor az alkohol is.
Összességében úgy vettem észre, hogy nem mindegy hogyan fekszel, milyen gondolatokkal, mit ettél, mit ittál. Fontos lenne az is, hogy biztosan jó helyen van -e az ágyad, jól érzed-e magad a szobádban?
Nálam ugyanis ez a jelenség az előző lakásomban fordult elő, de akkor rendszeresen, szinte naponta. Miután elköltöztem, mintha elvágták volna. Pedig azóta is megesik, hogy nehezet eszek este, vagy alkoholt iszok. A költözés után az első években még megtörtént egyszer-kétszer, de most azt mondhatom, hogy már két éve nem volt.
Nekem is volt, nagyon stresszes, igenybevevo es zsufolt periodusban. Ossze-vissza aludtam, nem tudtam aludni, altatot szedtem, kozben energiaitalt ittam. Hallucinaltam is rengeteget,2-3 evig. Koncert napjan is elofordult. Borzaszto volt. Ha ittam, nekem sem jott elo. De ez nem egy megoldas.
azota normalisabban elek, es nem jott elo. mellesleg zongorista vagyok.
Nem hallottam ilyenről, hogy hosszú távon nem egészséges.
Ez nem betegség, nem okoz semmilyen károsodást hosszú távon sem. Próbáld meg elfogadni, megfigyelni a jelenséget, és lehet akkor megszűnik egy idő után, mert a félelem is megszűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!