1 hét múlva kapok fogszabályzot valaki azt mondta hogy fogat is húznak akkor. De miert? Miert kell kihuzni a fogamat ha fogszabályzot kapok?
Figyelt kérdés
2016. máj. 25. 19:49
1/8 anonim válasza:
Nekem nem húztak, mert gyerekkori ujjszopástól álltak ki a fogaim. Barátnőmnek húztak, mert -ha jól tudom a nevét- farkasfogai voltak, és ha nem húzzák ki, csak kifordultak volna még jobban, így meg a helyükre igazították a többi fogat.
2/8 A kérdező kommentje:
Es hogyha pont elol van olyan fogam akkor elol fogatlan leszek, vagy ez hogy van?:)
2016. máj. 25. 19:56
3/8 anonim válasza:
Semmikepp sem leszel fogatlan:D ugy igazitjak a fogszabit hogy jo legyen:)
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam:)) koszonom hogy valaszoltal:-)
2016. máj. 25. 20:06
5/8 anonim válasza:
ha torlódnak a fogaid és azért kell a fogszabályozó, akkor húznak fogat, DE (szinte) sosem az elsőket! az első 6 fogat általában érintetlenül hagyják, hiszen az fontos az esztétikailag fontos.
6/8 A kérdező kommentje:
Ertem! Koszonom higy valaszoltal
2016. máj. 26. 14:56
7/8 A kérdező kommentje:
Hogy##
2016. máj. 26. 14:57
8/8 anonim válasza:
Nekem is van, nem fogják ki húzni ha csak nincs farkas fogad, az elsőket csak akkor szokták mikor nem tudják vissza állítani de olyan nagyon ritkán van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!