Mire kell odafigyelnem az itthoni foghúzáskor?
Figyelt kérdés
Ma este ki akarom itthon húzni a fájó csontfogamat egy fogó segítségével. A fogót bele fogom tenni felforralt vízbe, hogy így fertőtlenítsem. Ezenkívül mire kell még odafigyelnem?2016. máj. 23. 20:22
11/17 anonim válasza:
Annyira messze van a legközelebbi SZTK?
13/17 anonim válasza:
Fájdalomcsillapító meg van a patikában
14/17 anonim válasza:
Úgysem tudja megcsinálni, el fogja veszteni az eszméletét a fájdalomtól, ha csak pálinkával "érzéstelenít". Pláne ha egy eleve erősen fájó, gyulladt fogat áll neki tovább traumatizálni. De ez szerintem csak vicc-kérdés.
15/17 A kérdező kommentje:
Nos, itt vagyok. A helyzet a következő: nézegettem, kapargattam egy darabig, erőt próbáltam gyűjteni, azonban közben észrevettem, hogy valami beleállt az ínyembe. Csak akkor jöttem rá, hogy valószínűleg nem is a fogam fáj, hanem egy csontdarab állt bele az ínyembe, ráadásul a fogam tövéhez. Kihúztam, és láss csodát, jelentősen csökkent a fájdalom. Oly csodás volt, szinte a mennyekben éreztem magam. Persze most még érzékeny egy kicsit, gondolom be volt valamelyest gyulladva, idő kell, míg regenerálódik. Nem tudom, megtettem-e volna azt, hogy kihúzom a fogam, de már mindegy is.
2016. máj. 24. 16:39
16/17 anonim válasza:
Te nem vagy normális. Miért nem fogorvossal csináltatod, akkár fertőzést is kaphatsz.
17/17 anonim válasza:
kamu kérdés :D
gratulálok, elvettél tőlem egy kommentírásnyi időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!