Hova adnak injekciót foghúzáskor és mennyire fáj?
Figyelt kérdés
2015. márc. 28. 19:26
1/9 anonim válasza:
A fogágy és állkapocs melletti lágy szövetbe (belül és kívül), ha ügyes orvos adja és megfelelő injekciót és vékony tűt használ, akkor alig érezhető, az is csak egy pillanatra.
2/9 anonim válasza:
Neke alahova a szajpadlasra adtak,kicst csipett
3/9 anonim válasza:
Nem fáj, talán csak addig amíg beszúrja a tűt. Közben pedig kellemetlen, de kibírható.:)
4/9 anonim válasza:
Száj padlásba ès az inybe csak egy kicsit csípett.
5/9 anonim válasza:
Attól is függ, melyik fog. Nekem egyszer az ínybe adták, egyszer meg valahova egész hátra. Nem fájt, szinte nem is éreztem, de utólag fájt a helye. Van olyan zselé, amit ha előtte ráken, a szúrást sem fogod érezni. Ha félsz, kérd, hogy adjon :-) Gyerekeknek szokták.
6/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy melyik fog, adhatnak ínybe, oldalra a lágyrészbe, szájpadlásba, nekem egy alsó fognál a lefelé, a lágyrészbe nyomták. Pár másodpercig fáj míg benyomják, de elég hamar elkezd zsibbadni.
7/9 anonim válasza:
foginybe es az elso szurast erzed egy picit de nem faj
8/9 anonim válasza:
Attól függ,hogy alul vagy felül húznak.Nekem az ínyembe és a szájpadlásomba adtak.Amit az ínyembe adtak az nem volt olyan vészes,kicsit csípett,de ennyi.Viszont amit a szájpadlásomba adtak,az már kellemetlenebb volt,de azért ki lehet bírni.Egyébként ez attól is függ,hogy milyen a fogorvos,mert vannak,akik be tudják adni úgy,hogy alig érzel valamit.És szoktak adni érzéstelenítőt is.De ez azért attól is függ,hogy kinek milyen a fájdalomküszöbe,pl. ami az egyiknek fáj lehet,hogy másiknak meg sem kottyan.
9/9 mi a fene válasza:
Akárhova adják, én nem szeretem, pedig jó fogorvosom van !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!