Tényleg fehéríti a fogakat a kurkuma es kókusz olaj keveréke?
Figyelt kérdés
Láttam róla videót es érdekelne hogy próbálta e már valaki.2016. máj. 5. 14:35
1/7 anonim válasza:
Nem tudom elképzelni, a kurkuma iszonyúan fog, nagyon sárga, ha asztalra cseppentem nehéz lemosni a sárga színt.
2/7 anonim válasza:
Én nem próbálnám ki, valóban nagyon fog!
Amúgy otthon (fehérítő fogkrémekkel és egyéb praktikákkal) csak a fogad genetikai fehérségét lehet elérni, tehát annál nem lesz otthon jobb. Én is szerettem volna de a doki mondta hogy csak a természetes árnyalatig lehet menni otthon, az annál is fehérebbhez kell a kezelés, ahol ők folyamatosan kontrollálják a dolgot.
3/7 A kérdező kommentje:
arra lennék kiváncsi hogy valaki próbálta e mert en is ezt furcsállom hogy a kurkuma mennyire fog , es hogy igaz elhet e ez.
2016. máj. 7. 15:38
4/7 anonim válasza:
Én kipróbáltam, nem láttam változást semelyik irányba (sem sárgább, sem fehérebb nem lett a fogam) viszont nagyon kellemes vele fogat mosni, és a fogselymezéskor egyetlen fognál minden alkalommal vérző fogínyemet újjávarázsolta. Azóta egyszer sem vérzett. Ez nagyon nagy szó!
5/7 A kérdező kommentje:
A kurkuma nemcsak fűszer hanem gyógynövény is biztos a jótékony hatása segített az inyeddel! Meg is lepődtem amikor a fogfeherito módszerről Hallottam de akkor ezek szerint nem fehérít.
2016. jún. 6. 20:20
6/7 anonim válasza:
A fogat nem fogja fehéríteni, DE mint az ínyt, mint az esetleg szuvasodást okozó baktériumokat gyógyítja/elpusztítja.
7/7 anonim válasza:
én hetente egyszer használom, a kurkuma miatt tényleg hatásos(nekem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!