Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ezek alapján be van gyulladva...

Ezek alapján be van gyulladva a fogam?

Figyelt kérdés
egyáltalán nem fáj, csak akkor ha ráharapok valamire. frissen tömött fog, de sajnos gyökérkezelni kell. fájni fog?
2016. ápr. 29. 17:19
 1/2 anonim ***** válasza:
73%
Nem fog fájni, érzéstelenítőt kapsz. Én féltem tőle nagyon, a fogorvos (fiatal nő) még viccelődött is, hogy olyan képet vágok, mintha ölnének. Érezni semmit sem éreztem csak eltart egy ideig és nagyra nyitott szájjal nem a legkényelmesebb. Nekem az a fogam alapból fájt, éjszaka lüktetve. Így ahogy te írod nekem ugyanazzal a gyökérkezelt a foggal volt később, azzal pontosan nem tudom mit csináltak de időben kb pont addig tartott. Az ínyem is be volt gyulladva és éreztem, hogy matatnak de nem fájt azt sem.
2016. ápr. 29. 18:42
 2/2 anonim ***** válasza:
73%
Ha csak akkor fáj, ha ráharapsz, akkor várj a gyökérkezeléssel. Nekem tavaly nyáron tömtek egy fogamat, és azóta volt, hogy ha ráharaptam fájt, meg nem bírta még a szoba hőmérsékletű vizet sem. Most meg helyrejött hirtelen. Egy idő, mire visszahúzódik az ideg. Ez lehet 2 hónap, vagy látod még több is, mint az én esetemben.
2016. ápr. 29. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!