Őrlőfog tömésénél hova adják az injekciót?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 7. 13:17
1/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy alsó vagy felső fogról van szó. Alul vezetéses érzéstelenítést alkalmaznak, ilyenkor egyet adnak leghátulra és egyet a fogad mellé, felül csak a fogad mellé kapsz.
2/6 A kérdező kommentje:
Lehet hülyeséget kérdezek, de nem nagyon járok fogorvoshoz: ínybe adják? Alul is, felül is van lyuk:(
2010. ápr. 7. 14:12
3/6 anonim válasza:
Hát igen, végül is átmegy az ínyeden a tű, de igazából az állcsontokba nyomják. De nyugi, egyáltalán nem fáj, sokkal rosszabb utána a zsibbadás (bár ezt csak alul érzed). :)
4/6 anonim válasza:
Nem mindig adnak szurit, attól függ kéred-e. Én sajna igen rossz fogakat örököltem, szóval párszor volt már szerencsém fogorvoshoz. Mivel szabályzásra is jártam hozzá elég kicsi korom óta, ezért teljesen megtudok bízni benne. Mindig úgy kezdjük, hogy megpróbáljuk szuri nélkül, és ha fáj én "sikítok" és ad inkánn érzéstelenítőt. Ez eddig egyszer történt meg, amikor az egyik metszőfogamat tömték, az nagyon rossz volt, a többit szinte meg sem éreztem. Akkor egy szurit kaptam kívülről az ínyembe. Amikor örlőfogamat húzták (fogszabályzás miatt), akkor 4-et kaptam, 2-őt kívülre, 2-őt belülre, de egy töméshez nem hinném hogy kell ennyi. Én azt javaslom, hogy próbáld meg így, ahogy én szoktam, szerintem iszonyatos amikor zsibbad órákig a szád, pláne amikor kezd "magához térni" Megtudnék veszni tőle. A szuri amúgy nem igazán fáj, csak kicsit csíp.
5/6 anonim válasza:
Ha kéred a hátsódba, csak akkor a húzás nagyon fáj. D
6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó, kösz... :D
A többieknek is, csak nekik tényleg. Túl vagyok rajta, kettőt kaptam, de ennek ellenére fájt a fúrás. :(
2010. ápr. 15. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!